Wijzonol Transparant Zijdeglans 0,75 liter

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, morgen in huis!

Vanaf  34,50

Kies eerst een uitvoering
Kies kleur
Voeg een kleur toe
Wit

Zijdeglans

14m2/liter

Terpetinebasis

Overschilderbaar na 16 uur

Hout buitenshuis

Over Wijzonol Transparant Zijdeglans 0,75 liter

Wijzonol Transparant Zijdeglans is geschikt als transparante grond-, tussen- en aflaklaag in een afwerksysteem op nieuw en bestaand houtwerk. Denk hierbij aan het houtwerk van kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmeringen. De verf heeft een fraaie zijdeglans en een uitstekende buitenduurzaamheid omdat deze UV bestendig is. Met 1 liter van deze verf kunt u ruim 14m2 houtwerk schilderen!

 

Zijdeglans

14m2/liter

Terpetinebasis

Overschilderbaar na 16 uur

Hout buitenshuis

Productomschrijving

Verfraai u hout met de Wijzonol Transparant Zijdeglans

De transparante Zijdeglanslak van Wijzonol is een lak op basis van gemodificeerd Alkydhars. Met zijn duurzame transparante afwerking is de lak een goede lak voor geveltimmerwerk buiten. Voor zowel nieuwbouw als onderhoudswerkzaamheden is de lak een goede keuze. De Wijzonol Transparant Zijdeglanslak is verkijgbaar in de kleuren: blank, grenen, eiken, kasatanje, teak, mahonie, ebben en white wash. Dit zijn de 8 standaard lakkleuren van Wijzonol. De authentieke houtlook blijft bestaan en u verfraait het hout met deze lak. Omdat deze lakbeits kan functioneren als een grondlak, tussenlak en aflak verf hoeft u geen aparte grondverf of aflakverf meer te kopen. Dit scheelt voor u weer enorm in de kosten.

Het beste resultaat

Wij willen graag dat u het beste uit u lakbeits kunt halen. Daarom zorgen wij ervoor dat u verf van de beste kwaliteit ontvangt. Dit doen we door onder andere de Wijzonol Transparant Zijdeglans te mengen met onze officiele Wijzonol mengmachine. Tijdens het mengen gebruiken we ook nog eens de officiele mengpasta. Hiermee kunt u rekenen op het beste resultaat.

Naast de Wijzonol Transparant Zijdeglanslak bieden wij ook de Wijzonol Transparant Hoogglanslak aan in ons assortiment. Wanneer u toch nog meer informatie nodig heeft over ons Wijzonol assortiment? Of heeft u een andere vraag? Kom dan in contact met onze specialisten. Zij staan voor u klaar om u te helpen!

Reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wijzonol Transparant Zijdeglans 0,75 liter” te beoordelen