Flexa
Tot 40% goedkoper!

Flexa

Tot 40% goedkoper!

Flexa verf

Flexa verf staat voor innovatieve en duurzame verf. Al 60 jaar is Flexa een begrip op het gebied van verf. Het merk maakt onderdeel uit van AkzoNobel. Een van de beste collecties is de Flexa Colors collectie. Bovendien zijn ze de trendsetter op het gebied van kleur en interieur. Elk jaar wordt er door Flexa de trendkleur van het jaar bepaalt.

Flexa staat bekend om kwalitatief goede verf. De duurzame Flexa verf blijft zich vernieuwen om altijd de beste kwaliteitsverf te kunnen aanbieden aan de consument. Zo beschikken zij over een ruim assortiment aan Flexa Grondverf.

Een van de toppers van Flexa is de Flexa Colors Muurverf ED. Zowel voor binnen als buiten de ideale verf. Deze verf is goed bestand tegen water en dus super geschikt voor de badkamer. Buiten kan deze verf goed tegen een fixen regenbui. Flexa Colors Zijdeglans ED is de perfecte zijdeglanze lakverf. Doordat de verf een zeer kras- en slijtvaste eigenschap heeft is de verf geschikt voor het schilderen van gebruiksvoorwerpen.

 

Flexa Visualizer app

Om de juiste Flexa verf te kiezen stelde Flexa de Visualizer app beschikbaar. Met het gebruik van deze app kunt u direct bekijken of de kleur in uw ruimte past. De app onderscheid de verschillende componenten van elkaar. Zo kunt u perfect de juiste oppervlakte virtueel laten schilderen. De app is beschikbaar voor IOS en Android telefoons.

Dus download de app en visualiseer uw ruimte in de kleur naar wens en bestel de verf online bij Bolverf.nl.

Heeft u de juiste kleur gekozen? Wilt u alleen nog weten welk soort verf van Flexa u nodigt heeft? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten. Zij helpen u graag bij het kiezen van de juiste Flexa verf!