Sigma verf

Sigma verf is hoogwaardige verf van topkwaliteit. Het bedrijf begon al in de 18e eeuw met het mengen van verf. Inmiddels is Sigma Coatings uitgegroeid tot een onderneming die deel uitmaakt van het internationale PPG industries. De verffabriek van Sigma in Amsterdam, is één van de modernste fabrieken in Europa. Daardoor kan Sigma kwalitatief hoogwaardige producten leveren.

Natuurlijk is de kwaliteit van de oppervlaktebescherming, afwerking en verfraaiing belangrijk voor Sigma Coatings. Daarnaast zetten zij zich in om het milieu zo min mogelijk te belasten met hun Sigma verf.

De topkwaliteit van Sigma S2U Nova Satin is dat deze verf geurarm is. Tevens verkleurt deze verf niet. Daarom is deze Sigma verf goed te gebruiken binnenshuis. Onze Sigma topper Sigma Rapid Gloss is een goede kwaliteitsverf omdat deze verf verwerkbaar is tussen de 0°C tot 25°C en de glans goed behoudt. Met deze verf van Sigma kunt u bijna het gehele jaar door buiten aan de slag. Wij kunnen de Sigma verf mengen in onder andere alle Sigma kleuren. Dit doen we met onze Sigma mengmachine.

Sigma Coatings biedt meer dan alleen Sigma verf

Naast verf biedt Sigma Coatings ook diverse non-paint producten aan. Bij Bolverf.nl vindt u naast het grote assortiment aan verf ook de Sigma Tweecomponenten Reparatiemiddel en de Sigma Pearl Cleaner in het assortiment. Het reparatiemiddel is ideaal voor het repareren van houten onderdelen. Met de Sigma Pearl Cleaner zorgt u ervoor dat alles netjes en schoon achtergelaten wordt na het gebruik van de Sigma Pearl muurverf.

Met in onze collectie onder andere diverse Sigma SchakelvervenS2U Allure verven en S2U Nova verven willen wij ervoor zorgen dat we u een groot assortiment Sigma verf kunnen aanbieden. Wij zijn een van de Sigma verf verkooppunten met kortingen tot wel 45%!

Heeft u hulp nodig? Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste Sigma verf of kleur. Neem contact met een van onze experts op voor gratis advies.

Filter op basis, afwerking, of merk

26 resultaten