Wijzonol

Wijzonol verf bestaat al meer dan 100 jaar en wordt gemaakt met de modernste technieken. In het laboratorium van Wijzonol is men dagelijks bezig met het vernieuwen en verbeteren. Om u onder typisch Hollandse, wisselvallige omstandigheden de beste verf te kunnen leveren. De medewerkers die elke keer weer zorgen voor een goed product voor de klant, zijn vakmensen en specialisten op schilders gebied. Zij blijven up-to-date over de ontwikkelingen in de markt. Wijzonol verf is niet alleen ontwikkeld voor de professionals, maar ook de kritische doe-het-zelver kan gebruik maken van de verf uit het Wijzonol Industrielak of Wijzonol LBH assortiment.

Bij Wijzonol verf is duurzaamheid een van de belangrijke aspecten. De duurzaamheid wordt onder andere nagestreefd op het gebied van de vermindering van het water gebruik, de levensduur van de verven te verhogen. Tevens ook op de grondstoffen die gebruikt worden en het recyclen van de verpakkingen. Hiermee wordt geprobeerd elke dag het verschil te maken.

Naast het uitstralen van duurzaamheid wil Wijzonol er ook voor zorgen dat nieuwe of verbeterde producten ook echt een beter product zijn voor de klant. De bijdrage aan een beter milieu en de bedrijfsdoelen zijn belangrijk, maar het belangrijks is de klant tevreden houden!

Groot assortiment Wijzonol verf vindt u bij Bolverf.nl

Zoekt u een matte lak van Wijzonol? Of wilt u uw schutting behandelen met een Wijzonol beits? Bij Bolverf.nl hebben we het allemaal. Uiteraard beschikken we ook over de officiële mengmachines, waardoor wij uw Wijzonol verf in vrijwel iedere gewenste kleur kunnen mengen.

Bent u er toch nog niet helemaal uit wat voor u de beste keuze is? Onze specialisten staan altijd voor u klaar. Neem contact met ons op via 0229-541350 of mail ons naar: info@koopverf.nl.

Filter op basis, afwerking, of merk

21 resultaten